Köpvillkor

Alla våra priser är inklusive 25% moms.

Vid beställning från utlandet är det endast förskottsbetalning.

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKONSUMENTER 
För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Du kan läsa mer om dina rättigheter som konsument hos Konsumentverket.

Åldersgräns för beställningar
Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

Avbeställning
Som privatkonsument har du rätt att avbeställa din order innan vi skickat ordern till dig.

TRANSPORTSKADADE VAROR
Om en vara skadas under transporten, skall skadan anmälas omgående till speditören (Posten, Schenker, DHL eller liknande)

Vi ansvarar inte för att fraktbolag eventuellt tappar bort försändelser. Bort tappade försändelser är oerhört ovanligt.

ÄGANDERÄTTFÖRBEHÅLL
Alla varor du beställt är Bjp Race egendom tills att full betalning kommit oss tillhanda.

REKLAMATIONSVILLKOR OCH ÅNGERRÄTT

Bra att veta är även att du har som privatkonsument tre år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara.
Vid reklamation skall kund kontakta Bjp Race och för att förenkla hanteringen av reklamationen uppge ordernummer samt orsak till reklamationen. För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto.

ÅNGERRÄTT & RETURER
Privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. För att, som privatkonsument, använda ångerrätten skall man kontakta Bjp Race. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar).

Kontakta info@bjprace.se för aktuell returadress

FORCE MAJEUR
Händelse utanför Bjp Race kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Bjp Race befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

ÖVRIGT
Bjp Race förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har Bjp Race rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.

Betalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 
Läs mer om Payson här: www.payson.se